Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd.

  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες: Epson, Panasonic, Hitachi, Sony, NEC, Benq, αιχμηρό, Acer, Barco, Optoma, Vivitek
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 50000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%

Εισαγωγή

Το Guangzhou Shusen είναι διαφοροποιημένη επαγγελματική εμπορική Co., ΕΠΕ που ειδικεύτηκε στο χονδρικό εμπόριο, λιανική πώληση, συντήρηση όλων των εμπορικών σημάτων των εξαρτημάτων προβολέων (λάμπα φωτός, φακός, φίλτρο, LCD και άλλα εξαρτήματα προβολέων), των προβολέων μικροϋπολογιστών υπηρεσιών OEM/ODM, της ασύρματης οθόνης και άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τεχνική υπηρεσία εφαρμοσμένης μηχανικής εγκαταστάσεων ολοκλήρωσης συστημάτων για περισσότερο από 10years.

Έχουμε την επαγγελματική άριστη ομάδα, τους ανθρώπους πωλήσεων και τους ανώτερους μηχανικούς. γνωστός με κάθε προϊόν και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν είναι εγγυημένο. Η υπηρεσία μας αναγνωρίζεται επίσης και υποστηρίζεται από πάνω από 1000 πελάτες, αλλά και βελτιώστε συνεχώς τη δυνατότητα υπηρεσιών και η τεχνική δυνατότητα, εμμένει στην ακεραιότητα πρώτα, εξασφάλιση ποιότητας, ποιότητα υπηρεσιών, συνεχής έννοια καινοτομίας, κερδίζει κάθε εμπιστοσύνη πελατών.

Ικανοποιούμε τις ανάγκες σας με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, την επαγγελματική τεχνολογία, και τη γρήγορη υπηρεσία: πάντα σταθερά πιστεψτε στην έννοια της υπηρεσίας για να κερδηθεί η αγορά, και σας εξυπηρετήστε ολόψυχα!

 

Υψηλός - ποιότητα, τιμή Reasonly, πλούσια είδη προϊόντων. Γρήγορη και αποδοτική υπηρεσία

 

Εμείς όλοι δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μια ευχάριστη εμπειρία αγορών και καθιέρωση του μακροπρόθεσμου και ευτυχώς της συνεργασίας.

 

Ιστορία

Η επιχείρησή μας που χτίζεται το 2012, Guangzhou Shusen που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ είναι ένα από τα διασημότερα companines λαμπτήρων προβολέων στην Κίνα, η οποία καθιέρωσε το Φεβρουάριο του 2012 τοποθετημένος στην πόλη GuangZhou. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, έχουμε επιμείνει στην αρχή «του υψηλού επιπέδου της υπηρεσίας και της θαυμάσιας ποιότητας» και η επιχείρησή μας έχει γίνει μια από τις ταχύτατης ανάπτυξης επιχειρήσεις στην Κίνα. Προσφέρουμε τις πλήρεις σειρές των λαμπτήρων προβολέων. Παρέχουμε επίσης τις υπηρεσίες συντήρησης στα όργανα εκπαίδευσης, δημόσιοι τομείς και κυβερνήσεις, τους υψηλός-εκπαιδευμένους και έμπειρους μηχανικούς μας. Έχουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη μεταξύ των πελατών μας.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει μια χαμηλή παλίρροια, στον άγριο ανταγωνισμό, προϊόντων ενημερωμένης συνεχώς την αγορά, πώς να αντιμετωπίσει τη δοκιμή, αντιπαραβάλλουμε τα προϊόντα της επιχείρησης, παρατηρούμε τα ατυχήματα αγοράς, ψάξτε ενεργά τις νέες ιδέες, καινοτομία και η ανάπτυξη, βάσει των αρχικών προϊόντων, εμπλούτισε τη γραμμή παραγωγής, αυξανόμενη χυτός, οθόνη και μια σειρά προϊόντων, προσέλκυσε περισσότερους καταναλωτές, συγχρόνως, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα, αυστηρά έλεγχος η ποιότητα των προϊόντων, βελτιώστε συνεχώς την υπηρεσία και οι τεχνικές ικανότητες, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Υπηρεσία

Υπηρεσία:

1. προϊόν

   Έχουμε πολλούς τύπους αρχικών εξαρτημάτων προβολέων που ταιριάζουν για το Phillip, OSRAM, το Phoenix, και τη Panasonic.

2. Εξουσιοδότηση

   Όλα τα προϊόντα μας έχουν μια εξουσιοδότηση 180 ημερών, σας προσφέρουν μια εμπειρία αγορών χωρίς ανησυχίες.

3. υπηρεσία

   Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για να παρέχουμε σε σας την ικανοποιητική υπηρεσία μεταπωλήσεων.

4. COem

   Έχουμε μια πεπειραμένη τεχνική ομάδα για να παρέχουμε σε σας τις υπηρεσίες cOem.

5. τιμή

   Έναντι των ανταγωνιστών μας, έχουμε την καλύτερη ποιότητα και τη φτηνότερη τιμή.

Η ομάδα μας

 Guangzhou Shusen που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ, που ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο, λιανική πώληση, συντήρηση όλων των εμπορικών σημάτων των εξαρτημάτων προβολέων (λάμπα φωτός, φακός, φίλτρο, LCD και άλλα εξαρτήματα προβολέων), των προβολέων μικροϋπολογιστών, της ασύρματης οθόνης και άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, που εμμένουν στη διαχείριση ακεραιότητας, την υπηρεσία πρώτα, την αναζήτηση των υψηλής ποιότητας προϊόντων ως στόχος, τη συνεχή καινοτομία και την πρόοδο, το χτίσιμο ομάδας, αλλά και όλο και περισσότερο λεπτολόγος και επαγγελματικός. Η ομάδα μας ενσωματώνει τις πωλήσεις, τις διαδικασίες, τις υπηρεσίες και άλλες επαγγελματικές ομάδες. Όπως ένας πωλητής, ο καθένας μαθαίνει συνεχώς και βελτιωμένος μεταξύ τους, η επιχειρησιακή δυνατότητα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, στη διαχείριση επιχείρησης, ενώστε ενεργά της καθεμίας, διατυπώνει το λογικό διοικητικό μηχανισμό, αμοιβαία επίβλεψη, προσπάθειες από κοινού, στους φορείς παροχής υπηρεσιών, εμμένει σε λαϊκό, πελάτης-κεντροθετημένος, παρέχει τις ποιοτικές υπηρεσίες, για να φέρει στους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία αγορών! Επιπλέον, κρατήσαμε επίσης ένα είδος δραστηριοτήτων χτισίματος ομάδας για να ενισχύσουμε την επικοινωνία και την επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων, της αμοιβαίων βοήθειας και της υποστήριξης, έτσι ώστε η ομάδα περισσότερος διασκελισμός σε ένα νέο επίπεδο!

Αφήστε ένα μήνυμα